středa 10. září 2014

Úlovky z knihovny IV.

Ahojte,
doufám, že se máte líp než já. Už druhý den lítám po veterině s morčátkem, je nafouklá a nechce nic žrát a vůbec to nevypadá dobře :( Tak jsem aspoň narychlo sepsala článek o tom, co jsem si předevčírem přinesla z knihovny, abych se trošku rozptýlila. Ale popravdě řečeno nemám momentálně na čtení ani pomyšlení, přestože to všechno vypadá lákavě.


1. a 2. Kateřina Petrusová - Nepřítel mého nepřítele, Zakázaná přitažlivost: Doufám, že jsem ty díly dala správě po sobě, jak patří, pořád se mi to plete :) Pokračování napínavé série Bavettovi, moc se těším!


3. S. C. Stephens - Bezhlavě: První díl erotické série Thoughtless s nádhernou obálkou. Přestože erotické romány mě poslední dobou moc neoslovují, tohle je výjimka, na kterou mě nalákala Verča z Knihy jako sen.

4. Sophie Kinsella - Svatební noc: Sophie je prostě Sophie a její příběhy mě vždycky potěší a pohladí po duši, takže ani s touto určitě neudělám chybu, až se do ní začtu.


4 komentáře:

  1. Moc hezké knížky :) Sérii Bavettovi bych sis chtěla také přečíst. Tak to mám velkou radost, že jsem tě nalákala a doufám, že se ti knížka bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude, už jsem nakoukla dovnitř a vypadá to slibně :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)