pátek 9. května 2014

Úlovky z knihovny I.

Milé čtenářky a milí čtenáři!
Rozhodla jsem se pro zavedení nové nepravidelné rubriky s názvem Úlovky z knihovny. Do knihovny chodím nepravidelně, když mám náladu, nemám co číst, když si potřebuji půjčit něco do školy nebo vrátit knížky, kterém dochází výpůjční lhůta. Dnes jsem se do knihovny vydala jen pro německý slovník, ale nebyla bych to já, kdybych si odtamtud nepřinesla aspoň něco na čtení. Dnes mi do oka padly první dva díly série o Noře a padlém andělovi Patchovi s názvy Zavržený a Crescendo od Beccy Fitzpatrick. Na tuto sérii se chystám už asi 3 roky a dnes jsem ji náhodou uviděla mezi vrácenými knihami, tak jsem neváhala a už byla u mě v tašce. Série má ještě další dva díly, ale ty si půjčím někdy jindy. 



Co říkáte na můj výběr? Četli jste tuto sérii a jak se vám líbila?

4 komentáře:

  1. Sériu považujem za jednu z mojich naj :)
    Prvý diel je samozrejme najlepší ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím potvrdit, včera večer jsem začala číst první díl a už jsem v půlce, taky se mi to zatím moc líbí :)

      Vymazat
  2. Dokonalá série. :) Četla jsem ji teda snad více než před rokem, ale doteď si děj pamatuji (což se mi nestává u každé knížky) a Patche doteď miluji. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, první díl už mám přečtený a vrhla jsem se rovnou na druhý, protože mě strašně zajímá, jak to bude pokračovat :) Učení počká, Patch je zajmavější :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)