pondělí 10. listopadu 2014

Týden s knížkou 3

Ahojte,
jako každé pondělí i dnes přináším Týden s knížkou. Minulý týden nebyl na přečtené knížky moc bohatý, protože jsem pořád musela dělat něco jiného. Ale tento týden to snad bude lepší, i když konečně se musím pustit i do čtení knížek k diplomce. Ale kdybyste věděli, jak se mi do toho nechce, když pořád vychází tolik skvělých "normálních" knížek :)

Dočetla jsem
Emma Hart - Hrej tajně
Jak už jsem psala v recenzi, druhý díl série The Game mě moc neoslovil. Děj se vlekl, byl nezáživný a celkově jsem byla docela zklamaná. 

Rozečetla jsem
Abigail Gibbs - Růže podzimu
Dočetla jsem se až na stranu 50, ale pak jsem knížku odložila. protože mě prostě nebavila. Očividně je určená pro mladší ročníky, protože hlavní hrdinka řešila školu, zážitky s kluky a to mě neoslovilo. První díl Večeře s vampýrem se mi docela líbil, psala jsem na něj i recenzi, ale tohle nebylo nic pro mě. Knížka je psaná poutavě a má originální nápad, ale jak říkám, určitě je to dobré čtení pro holky tak o 10 let mladší než jsem já.



Přečetla jsem
Gordon Reece - Myši
Myši byly naopak skvělé! Už jsem si potřebovala odpočinout od romantiky, tak jsem sáhla po delší době po thrilleru. A neudělala jsem chybu, více si můžete přečíst tady.

John Saul - Nemilovaní
Tuhle knížku doporučovala Rodaw ve svém halloweenském speciálu, takže jsem věděla, že je to sázka na jistotu. A můžu říct, že včera večer jsem Nemilované dočetla a měla jsem velmi neklidnou noc :D Pořád jsem slyšela kroky a zvuky v obýváku, navíc zhasly pouliční lampy, takže byla tma jako v pytli a ještě k tomu všemu jsem byla sama doma... no nebylo mi nejlíp! Recenze bude brzy.

Myši na fotce chybí, protože už jsou půjčené dál. 

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)