středa 15. října 2014

Minulý týden

Ahojte,
uplynulý týden byl jakýsi divoký, ne ve smyslu, že bych byla tak zaneprázdněná, ale prostě jsem nějak nestíhala. Pořád jsem někde musela být, něco zařizovat, a na čtení a psaní nebylo moc času. Ale už je to lepší a konečně jsem zase tady. Jak jsem si tedy minulý týden žila?


Musela jsem jít se svou nejmladší na veterinu, protože jsem jí v srsti objevila stroupky a lysinky. Dostala injekci a šampon a děláme koupele. V pátek jdu na kontrolu, tak snad už to bude dobré.



Pátek a sobotu jsem strávila na volbách. V komisi bylo veselo, díky mým kolegům, kteří měli tak neuvěřitelné hlášky, že jsme všichni padali smíchy pod stůl. Po mnoha letech jsem si zahrála město, jméno, zvíře, věc, a opět se přesvědčila, že někteří lidé prostě musí dělat problémy i tam, kde žádné nejsou. 

Viděla jsem film Fakjů pane učiteli, který byl prostě perfektní, smála jsem se od začátku až do konce a hlavní herec byl krásný chlap, a první díl seriálu American Horror Story. Oboje doporučuji, i když AHS asi ne takovým "poseroutkům" jako jsem já :D


V neděli jsem dostala rýmečku a v pondělí ji léčila. Aspoň jsem konečně dočetla Terror, na který se brzo chystám sepsat své dojmy. Taky jsem se pustila do Bílá jako sníh, rudá jako krev

V úterý jsem s kamarádkou objevila úžasnou brněnskou kavárnu Cosmopolis Café. Měla jsem výborné cappuccino a naprosto dokonalý pařížský dort. Brzy se tam vrátím, protože tato kavárna mě nadchla. Krásný a klidný interiér, výborná káva a zákusky, příjemná a ochotná obsluha. A až konečně nebude rozbombardovaný Zelňák, bude to úplná pohodička :)


V Ikey jsem nakoupila zásoby svíček, protože zima se blíží.


A konečně mám definitivně domluvené téma diplomky, jak jinak než z literatury ;-) 


A jak se máte vy? 


4 komentáře:

  1. ty svicky u ikey jsou bozi! me vsechny dosly a tady je ikea nejbliz v praze takze az pojedu, musim tam urcite hned nabehnout :) jeeee to bude vune :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou boží, pokaždé když tam jedu, tak je kupuju, a nejlepší jsou bílé a červené :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)