sobota 5. prosince 2015

Můj historicky první unboxing

Krásnou sobotu všem,
konečně jsem po pracovním týdnu měla čas zajít si na poštu vyzvednou dva balíčky, které tam na mě čekaly. Asi před měsícem jsem dělala velký pořádek v knihovně a vyřadila jsem některé knížky. A při té příležitosti jsem se zhlédla v bazaru knih na Databázi knih. Takže tam nejen prodávám, ale i nakupuji. A co mi dnes přišlo za nové přírůstky?

Jako první jsem koupila Deníček moderního fotra (teda jeho první díl) od Dominika Landsmana. Můj původní záměr byl darovat ho těhotné kamarádce, aby se při tom čekání na malouše trochu pobavila, ale pak jsem do knížky nahlídla a... asi si ji nechám, případně poputuje dál k mamce :) Knížka přišla takto krásně vánočně zabalená, bylo mi líto ji vůbec vybalovat, ale byla jsem zvědavá na styl, kterým je psaná, takže ji bohužel budu muset balit znovu :D



A jako druhá knížka na mě čekal Mnich, který prodal své ferarri od Robina S. Sharmy. Tohle si chci už dlouho přečíst a za tu bezkonkurenční cenu bych prohloupila, kdybych ji nebrala :)



Tady si dovolím ještě přidat odkaz na můj bazar knih, třeba si něco vyberete: http://www.databazeknih.cz/muj-bazar/monule13-32264

3 komentáře:

  1. Ani jednu z knih neznám, ať se líbí! :-)
    Na Databázi knih jsem už spoustu knih nakoupila a něco málo i prodala. Ten bazar tam je vážně skvělá "funkce", kterou třeba goodreads nemá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Přesně, je to super, docela si v tom teď frčím, člověk nakoupí knížky za hubičku, je to super :D

      Vymazat
  2. O knize Mnich, který prodal své ferrari jsem už slyšela :) Myslím, že se ti bude líbit, pokud ti nevadí zamyšlení. :)

    Hezké svátky!

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)