sobota 11. července 2015

Úlovky z knihovny XV.

Tentokrát jsem si šla do knihovny pro dvě rezervace a přibrala jsem jen jednu knížku navíc - to je u mně pokrok a musím se za to pochválit :)

Jako první jsem si rezervovala Dítě číslo 44 od Toma Roba Smithe, nejen proto, že o této knize je teď hodně slyšet, ale i protože mě toto téma zajímá a chtěla bych někdy v dohledné době vidět film (a stejně jako většina knihomolů čtu vždy radši první knížku).

Jako druhé tam na mě čekaly Květy z půdy od Virginie C. Andrews. Také na tuto knížku slyším chválu ze všech stran a usoudila jsem, že je nejvyšší čas se do této vysoce hodnocené a oblíbené série pustit. Posledním impulsem pro mě byla videorecenze Rodaw z Knihánkova, která o ní mluvila hrozně lákavě :)


A jako poslední jsem si tentokrát vybrala Dva hroby od dvojice Lincoln a Child. Jedná se o již dvanáctý díl ze série Pendergast, který je asi ten nejzvláštnější zvláštní agent na světě a můj velký oblíbenec. Taky na tuto knížku se hodně těším, protože všechny předchozí díly byly skvělé. 




4 komentáře:

  1. Moc ti tyto knihy závidím. Hrozně ráda bych si přečetla Dítě číslo 44 a Květy z půdy. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dítě už jsem přečetla a bylo to vážně něco, teď jsem ještě zvědavá na film. A na Květy se hrozně těším :)

      Vymazat
  2. Krásné knihy :)
    Květy z půdy jsem četla (ještě ve starém modrém vydání) a byly dokonalé.
    No a k Dítě Číslo 44 bych se chtěla také někdy dostat,ale moc se mi do ní nechce :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se do něho taky původně nechtělo, ale jsem ráda, že jsem si ho nakonec přečetla. Já jsem právě to staré vydání v knihovně pořád obcházela a čekala jsem na tohle :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)