sobota 12. července 2014

Kinotipy na léto a podzim

Ahojte
když jsem byla naposledy v kině, zaujaly mě ukázky na 3 filmy, které budou mít premiéru letos v létě nebo na podzim. Všechny filmy podle ukázek vypadaly zajímavě, tak bych se o ně s vámi chtěla podělit.

Love Song (Begin Again) - v kinech od 10.7. 2014
Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobude svět, ale rozhodně si získá srdce všech.



Jestli zůstanu (If I Stay) - v kinech od 21.8. 2014
Nadaná mladá čelistka Mia Hall (Chloë Grace Moretz) si vždy myslela, že nejtěžším rozhodnutím jejího života bude vybrat si mezi soustředěním své energie na budovaní kariéry v podobě plnění hudebního snu na prestižní škole a hlasem srdce, které jí radí zůstat s láskou jejího života, Adamem (Jamie Blackley). Náhle se však dostane do situace, ve které její život visí na vlásku a ona se naráz musí rozhodovat o něčem důležitějším, než je bezstarostná budoucnost. Po dopravní nehodě auta její rodiny se ocitá v ohrožení ve stavu mezi životem a smrtí. Za krátký čas se musí rozhodnout, jestli zůstane s přáteli na tomto světě anebo přestane o svůj život bojovat.



Zmizelá (Gone Girl) - v kinech od 9.10. 2014
Amy Dunnová (Rosamund Pike) zmizela v den pátého výročí svatby. Nick (Ben Affleck), její muž, byl po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své ženy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Amyini přátelé a zápisky v jejím deníku tvrdí opak. Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A pokud je Nick nevinný, kam se poděla Amy?



Obsahy filmů převzaty z csfd.cz
Trailery převzaty z youtube.com

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)