pátek 1. dubna 2016

Úlovky z knihovny XIX.

Ahojte!
V březnu jsem měla tak trochu čtecí útlum, nebyl moc čas ani nálada, ale ke konci měsíce jsem to naštěstí konečně prolomila. Po delší době jsem navštívila taky knihovnu a dnes vám chci ukázat, co pěkného jsem si zase půjčila. Celkem jsou to 4 knížky, ale ještě z minula mám doma 5, takže opravdu nevím, kdy to zase všechno přečtu :D



Všechny malé zázraky od Jennifer Niven už asi přečetla každá romantická duše kromě mě. Poslední dobou mám pocit, že už mě tento typ knížek tak úplně neuspokojuje, ale proč někdy neudělat výjimku. Možná už jsem na to stará, ale určitě se mi tato knížka bude líbit. 

Dům U Tří borovic od Hany Marie Körnerové už jsem jednou četla, ale teď jsem na ni dostala znovu chuť, protože Verunka z Knihy jako sen o ní tak hezky mluvila, že mě to úplně nalákalo pustit se do ní zas. Tohle je jasná volba, vím jistě, že se mi líbit bude :)

Na Daleko od hlučícího davu od Thomase Hardyho už se chystám taky pěkně dlouho, stejně jako na film. Zatím jsem to ani nečetla, ani neviděla, ale konečně mám příležitost to napravit. Na oboje - na knížku i na film - se hodně těším. 

A nakonec jsem si půjčila Pokoj od Emmy Donoghue. I tato knížka byla nedávno zfilmovaná a všude na mě vyskakuje, tak ji prostě musím zkusit. Tak uvidíme.

3 komentáře:

  1. Všechny malé zázraky jsou úplně nahoře mého wishlistu, tak snad už tam dlouho nebudou :-D
    Pokoj čeká na přečtení, tak snad se k němu dostanu co nejdříve, protože ten námět je skvělý a na film bych se také ráda podívala :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Daleko od hlučícího davu a Všechny malé zázraky mám doma a na obojí jsem děsně zvědavá a natěšená. Ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Daleko od hlučícího davu som videla a musím povedať, že je to neskutočne krásny film!! :) Dúfam, že kniha bude ešte lepšia. :) Prajem príjemné čítanie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)