sobota 30. ledna 2016

TBR na únor

Ahojte,
protože únor už je za dveřmi, připravila jsem si hromádku knih, které bych právě v únoru chtěla přečíst. Většinou si čtecí plány nedělám, čtu zkrátka to, na co mám zrovna chuť, ale tentokrát se mi tady nashromáždilo pár knih, které bych si chtěla přečíst co nejdřív.


Jako první tady mám Vidořád od Samanthy Shannon. Do toho už jsem se pustila, ale je mi jasné, že ho za ten poslední zbývající lednový den nepřečtu, proto patří do hromádky na únor. 

Jako další mě čekají první dva díly série Uhtred z Bebbanburgu od Bernarda Cornwella Poslední království a Bledý jezdec. Jsou to momentálně moje jediné dvě výpůjčky z knihovny. Ještě asi nikdy se mi nestalo, že bych měla doma poslední dvě knihy z knihovny! Většinou jich mám spíš víc, než stíhám číst. Každopádně jsem na tyto historické romány dost zvědavá. 

Už dlouho si říkám, že bych chtěla zkusit Barbaru Wood, a jelikož jsem do své knihovničky získala takovým zvláštním způsobem Dům vzpomínek a Volání minulosti, tak mám konečně příležitost začít. 

A úplně na spodku hromádky leží Panství Downton, kniha o mém nejmilovanějším seriálu. Zatím jsem ji jen trochu prolistovala a už teď můžu říct, že je nádherná. Nemůžu se dočkat, až se do ní pustím.



6 komentářů:

  1. Kostičas mám na čtečce a nemůžu se dočkat až se do něho pustím :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji a doufám, že zvládnu i ještě něco navíc :)

      Vymazat
  3. Knihy jsou to pěkné. Jediné co mám přečtené je Vidořád. Ten se mi moc líbil.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)