úterý 22. března 2016

Narozeninový Book Haul 2016

Ahooj!
Po dlouhé době vás zase vítám u nového článku. Děje se toho u mně hodně, mám hlavu jako balon a jsem v jednom kole, proto nebylo moc času ani nálady na čtení. Dost dlouho jsem se zasekla u Kvítku karmínového a bílého, ale věřím, že kletba je prolomena, protože v pátek jsem měla narozeniny a do mé knihovny přibylo rovnou pět nových knih! Pokud vás zajímá, jaké to jsou, čtěte dále.

Bez šance od Neala Shustermana jsem si chtěla přečíst od té doby, kdy jsem zjistila, že bude vycházet. Zaujala mě anotace, zaujala mě obálka a pozdější recenze mě ještě více navnadily. Tak proč nevyužít toho, že mám narozeniny a nenechat si ji koupit? Před chvilkou jsem ji dočetla a... více se dozvíte v recenzi :)

Stejný případ jako u předchozí knihy je Jiskra v popelu od Saby Tahir. Tato knížka s nádhernou obálkou a velice lákavou anotací mě zaujala už dávno, takže to taky byla jasná volba. Chystám se na ni teď a jsem na ni opravdu zvědavá.


Pekařovu dceru od Sarah McCoy jsem si přála už od Ježíška, ale došlo na ni až teď - naštěstí mám narozeniny docela brzo po Vánocích :) Příběhy z války čtu ráda, proto se na ni taky velmi těším. 


Jde vidět, že mě kamarádky opravdu době znají, protože název další knihy mě dokonale vystihuje - Šťastní lidé čtou a pijou kávu od Agnes Martin-Lugand. Tato knížka má krásnou obálku a těším se, až si ji otevřu a ke čtení si uvařím dobrou kávu :)

A nakonec mě potěšila další kamarádka, která ví o mé lásce k Harrymu Potterovi a podarovala mě tenkou knížečkou s názvem Kouzlo sebeuskutečnění a podtitulem Harry Potter v nás od Mathiase Junga. Jak říká anotace, ,, kniha může být ideálním dárkem pro čtenáře se zájmem o vlastní seberozvoj a pro všechny milovníky Harryho Pottera, kterým text pomůže porozumět příběhu v širších souvislostech. " Tak uvidíme. 


8 komentářů:

  1. Skvělé úlovky, opožděně všechno nej! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kráskou kousky! :)
    Bez šance a Jiskra v popelu jsou knihy, které si chci pořídit :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Oba dva určitě doporučuji, Bez šance už jsem přečetla a Jiskru právě čtu a nemůžu se odtrhnout :)

      Vymazat
  3. Nádherné kousky :) Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super knížky! Tak ať udělají radost i obsahem :) A taky přeju všechno nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a věřím, že letos jsem si vybrala opravdu dobře :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)