středa 17. února 2016

Úlovky z knihovny XVIII.

Ahojte,
už dlouho se tu neobjevil žádný článek, a to jsem si plánovala, jak budu v únoru přispívat pěkně pravidelně. Ale člověk míní a brigády mění :P Ještě pořád mám dvě a protože čekám, až mě zaměstnají nastálo, tak zatím chodím na obě. Navíc jsem se konečně odhodlala a s kamarádkou jsme si naplánovaly letní dovolenou, tak musím pracovat o to víc :) No ale konec okecávání, pojďme k tématu dnešního článku. Včera jsem byla u doktorky a abych si tu nepříjemnou návštěvu trochu zpříjemnila, stavila jsem se i do knihovny, která je skoro hned vedle. Neměla jsem v plánu moc si toho půjčovat (ostatně jako vždycky), ale... Takhle to dopadlo!

Některé knížky jsem vybrala z novinek, dvě mám na doporučení paní knihovnice a zbytek mě zaujal svou anotací. Jednou z nich je třeba právě Černý led od Beccy Fitzpatrick. Má se jednat o romantický thriller, tak jsem zvědavá, anotace vypadá dost dobře.

Pegas od Danielle Steel mě zaujal v jednom z videí od Rodaw, kde ho ukazovala a moc hezky o něm mluvila, tak jsem si řekla, že ho taky zkusím. Děj se odehrává během 2. světové války, což je v knihách mé oblíbené období, takže myslím, že mě knížka bude bavit. A navíc má překrásnou obálku.


Krásná Filipína od Brigitte Riebe a Bludná sdělení od Sophie Hannah jsem viděla v novinkách a protože jsem dlouho nečetla nic historického ani pořádný thriller, spoléhám právě na tyhle dvě.

Knihu vzpomínek od Rowan Coleman mi doporučila paní knihovnice, že si všimla, že máme podobný vkus na knížky a že jí se hodně líbila, tak proč ji nezkusit. A na závěr ta nejtlustší bichle ze všech (na doporučení druhé slečny knihovnice) Kvítek karmínový a bílý od Michela Fabera - jsem zvědavá, jestli ji pokořím :)



Na závěr jedna tradiční otázka - četli/y jste něco z mého výběru nebo se chystáte číst? 


P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale dnešní světlo je vážně příšerné!

8 komentářů:

  1. Pěkné úlovky! :)
    Kniha vzpomínek měl hodně láká,ale Černý led ještě více jelikož je od mé strašně oblíbené spisovatelky,která napsala Zavrženého (andělskou sérii -tak se jí přezdívá :-D ).
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Zavrženého jsem taky četla a protože se mi líbilo, jak byla celá série napsaná, řekla jsem si, že zkusím i něco dalšího od této autorky :)

      Vymazat
  2. Nečetla jsem zatím nic z toho, tak ať se ti to líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, do některých už jsem se pustila a zatím svého výběru nelituju :)

      Vymazat
  3. Parádní úlovky. Krásnou Filipínu mám přečtenou a byl to opravdu krásný příběh, přesně takový, jak je to napsáno na obálce. A Kvítek karmínový a bílý mám taky v knihovně, nicméně jsem si na něj ještě netroufla. Tak ať se ti ho podaří pokořit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, sama jsem zvědavá, jestli si na něho troufnu a jak to dopadne :) A na Filipínu se teď těším ještě o to víc :)

      Vymazat
  4. Krásné úlovky :) Mám objednanou Knihu vzpomínek, tak se na ni těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji dneska dopoledne dočetla a byla... úžasná :) Nutně potřebuju další knížku od Rowan Coleman :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)