neděle 3. ledna 2016

Co jsem dostala od Ježíška

Trochu opožděně, ale konečně vám i já ukážu, co jsem letos (vlastně už loni, pořád si na ten nový rok nemůžu zvyknout :)) dostala pod stromeček. Na první pohled to vypadalo, že je tam těch tvrdých a hranatých balíčků málo, ale nakonec jsem celkem rozbalila 6 knih a jedny omalovánky.


Jako první jsem si z hromádky dárků vytáhla Dívku ve vlaku od Pauly Hawkins. Na fotce ji tu bohužel nemám, protože už jsem ji půjčila mamčiné kolegyni. Ano, i já jsem podlehla reklamě, která se na nás valila ze všech stran, a musím říct, že jsem rozhodně nebyla zklamaná. Knížka se mi líbila a přečetla jsem ji za dva dny. Nová Zmizelá to úplně není, spíš něco jiného, ale velmi zajímavě napsaného. 

V dalším balíčku se schovávala Rudá královna od Victorie Aveyard. Tu jsem si taky velmi přála a byla jsem z ní nadšená. Recenzi jsem psala včera a najdete ji tady

Před pár lety jsem dostala taky na Vánoce Hot Boys a letos jsem si chtěla doplnit sbírku o Hell Boys od české autorky píšící pod pseudonymem M. T. Majar. Podobně jako v předchozích případech mě knížka nezklamala, recenzi chystám. 

Vidořád od Samanthy Shannon byl pro měl must-have. Kostičas byl prostě skvělý, ale jelikož jsem ho četla už poměrně dávno (moje recenze), před přečtením Vidořádu si budu muset dát re-reading. Ale z toho, že mám tuto červenou krásku ve své knihovně, jsem prostě nadšená.

Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma - recepty k prvnímu dílu Břicháč Tom, který se mi hodně líbil. Recenzi najdete tady. Recepty už jsem si prohlížela, jsou jednoduché, rozmanité a vypadají chutně, už se těším, až nějaký vyzkouším. Však je to taky po těch svátcích potřeba :D

Asi největší letošní překvapení mě čekalo u sestry, kterou jsem jela navštívit na Štěpána. Rozbalila jsem si u ní Bestiář Harryho Pottera!!! Vůbec jsem nečekala, že bych ho mohla dostat, bylo to spíš takové zbožné přání pro Ježíška a počítala jsem, že si ho pak koupím sama. Takže ještě jednou obrovské díky, sestřičko! :* Od kamarádky jsem dostala ještě jeden "harrypotterovský" dárek - řetízek s přívěskem Always, který je naprosto skvělý.

U ségry jsem dostala ještě antistresové Kreativní omalovánky, protože jsem si chtěla vyzkoušet, co na tom všichni mají, a pastelky. Musím říct, že to vymalovávání je velmi návykové a hrozně mě to baví :)


Doufám, že jste taky našli pod stromečkem knížky, které jste si přáli, a že si jejich čtení užíváte stejně jako já :)

M. 

6 komentářů:

  1. Super článek a krásné knihy! :)
    Nad Rudou královnou pořád uvažuji,protože někdo ji nenávidí,někdo miluje :/
    Kostičas mám ve čtečce,ale ještě jsem se k němu nedostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Jsem zvědavá, co na Kostičas i Rudou královnu pak řekneš :)

      Vymazat
  2. Pěkné knihy, krásné čtení přeji :) Omalovánky jsou super, taky jsem jim propadla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Já jsem ani nečekala, že to bude tak zábavné a návykové :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)