pondělí 27. dubna 2015

Týden s knížkou 6

Konečně se snažím svému blogu vrátit nějaký řád a pravidelnost v článcích, proto se vracím i k Týdnu s knížkou. Momentálně nemám času nazbyt, což je taky důvod mé neaktivity, ale snad už se vše obrací k lepšímu a vrací k normálu. Sice pořád dopisuji diplomku, musím napsat ještě jednu seminárku, naučit se na zkoušku z didaktiky a hlavně na státnice, ale rozhodla jsem se, že se nebudu zbytečně nervovat a půjdu na ně až v září. Času mám tedy relativně na tohle všechno ještě dost, takže můžu číst i normální knížky, nejen skripta a povinnou literaturu :) 

Na začátku každého týdne shrnu ten předchozí. Minulý týden jsem jednu knížku dočetla, jednu přečetla a jednu rozečetla. Normálně bych toho zvládla i víc, ale zasahuje mi do toho ještě práce. Tam se někdy číst dá a někdy ne, ale jsem ráda i za to něco :)

Předposlední dubnový týden se u mě nesl ve znamení Richelle Mead. Richelle je jedna z mých nejoblíbenějších autorek, momentálně od ní mám přečteno téměř vše, co u nás zatím vyšlo. Celou Vampýrskou akademii, celou Sukubu, téměř všechna Pokrevní pouta a oba díly Věku X. Na začátku týdne jsem dočítala 4. díl Pokrevních pout s názvem Ohnivé srdce. Pokrevní pouta se mi možná líbí malinko víc než Vampýrská akademie, protože mám moc ráda Sydney, Jill, Eddieho a Adriana. Hlavně Adriana ;-) Ohnivé srdce bylo opět skvělé, víc vyzrazovat nebudu, ale recenzi psát taky ne, protože by to nemělo moc smysl, když na předchozí díly tu recenze nemám. Ale ten konec - ten konec byl vážně něco! Potřebuji v nejbližší době další díl. 

Jako druhou knihu jsem přečetla Tu druhou zapisovatelku od Suzanne Rindell. Jak se mi líbila, si můžete přečíst v recenzi tady

A jako poslední jsem se pustila do 2. dílu série Věku X s názvem Nesmrtelná koruna, opět od Richelle Mead. Knížka se mi hodně líbila a chystám na ni recenzi. 


Četly/i jste některou ze zmíněných knih? Co říkáte na Richelle Mead a její knihy? Která série je vaše nejoblíbenější? 

4 komentáře:

  1. Taky Richelle miluju! Vampýrskou akademii i Sukubu mám přečtené všechny, z Pouta zatím jen tři díly, ale já je doženu :) A na Věk se taky chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že je tady další fanoušek Richelle :) Jsem zvědavá, jak se ti Věk X bude líbit, přece jenom je to něco úplně jiného, než na co jsme u ní zvyklí.

      Vymazat
  2. Na Tu druhou zapisovatelku se hodně těším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj prosím tě, jsem ráda, že si se zapojila do mého projektu "Posílání pohlednic", ale potřebovala bych na tebe kontakt v podobě e-mailu, díky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)