čtvrtek 30. dubna 2015

Něco jako výročí

Ahoj všem!
Dnes je tomu přesně rok, co jsem na tento blog přidala první článek. Deník jedné knihomolky jsem začala psát v době, kdy jsem se nacházela ve špatném životním období a citovém rozpoložení, kdy pro mě knížky byly velkou útěchou a skoro jedinou radostí. Do té doby, než mě napadlo číst nejen knihy, ale i o knihách a objevila jsem vás, knižní blogery, jsem  brouzdala převážně po kosmetických a fashion blozích, které jsou sice taky fajn, ale ty o knihách mi přece jen dávají víc a přinášejí mi mnohem víc radosti a potěšení. Tak jsem si řekla, proč to taky nezkusit. Zpočátku jsem psala s chutí a radostí, ale postupem času mě opět přepadaly divné nálady. Bylo to u mě jako na houpačce. Proto jsem taky do blogu nevkládala tolik času a úsilí, kolik jsem původně měla v plánu. Někdy prostě vůbec nebyla chuť a nechtěla jsem se do psaní nutit. Proto jsem taky za ten rok existence nenasbírala obrovské houfy čtenářů, ale "jen"

 31 pravidelných čtenářů (což je super, protože to je celá školní třída :) ),
 42 liků na facebooku, 
19 sledujících na Google+ a
 7 followerů  na bloglovinu

Uvozovky jsem použila proto, že i když se to může zdát vám zkušenějším a oblíbenějším velmi málo, pro mě je to pocta, že sem vůbec někdo zabrousil. Možná bude znít jako klišé, když napíšu, že píšu blog pro sebe, abych uchovala své myšlenky, ale zčásti je to skutečně pravda. Z té druhé ovšem nepopírám, že mám obrovskou radost z každého nového čtenáře a komentáře kdekoliv :) 

Kromě recenzí a témat týkajících se knih, na blogu píšu o svých oblíbených filmech, seriálech a zkrátka o všem, co mě zajímá, taky malinko o sobě a o tvoření. Celkem jsem za ten rok publikovala 122 článků (včetně toho dnešního) a přibylo 345 komentářů (včetně mých). Stránka byla zobrazena 4667x. Opět - možná se to zdá jako malá čísla, ale pro mě mají velkou hodnotu. 

Závěrem bych vám všem, kteří jste sem kdy nahlédli, něco přečetli a okomentovali, chtěla ze srdce poděkovat. Do dalšího roku jsem si slíbila, že se rozhodně polepším jak v pravidelnosti, tak (snad) i v kvalitě článků. Doufám, že se mi to podaří a můj blog bude místem, na které se budu vracet ještě raději než dosud a posune se na lepší úroveň. Ještě jednou moc DĚKUJI <3 


Mějte se krásně a užijte si letošní pálení čarodějnic :) 

8 komentářů:

  1. Tak to ti velice gratuluji a doufám že s blogem nepřestane, protože se sem ráda vracím. Přeji ti aby ti přibývalo více čtenářů, protože si to zasloužíš.
    Také si užij pálení čarodějnic. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k roku.. vím že je to dost dlouhá doba, a já si vážním každého dne s blogem :) takže tě chápu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já si ho konečně chci užívat a vážit víc :-)

      Vymazat
  3. Moc ti gratuluju! Doufám, že za další rok se tu zase sejdeme a budeš nám tu dělat radost dál :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! :) Přeju ti mnoho dalších a větších úspěchů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)