středa 14. ledna 2015

Úlovky z knihovny IX. + balíček

Už nějakou dobu je tady ticho po pěšině... Ano, už i mě dostihlo zkouškové. Skončilo mi radostné období nicnedělání a poklidného čtení, na které teď nemám skoro čas. Už víc než týden čtu Slzu od Lauren Kate, která 334 stran, což by mi jinak trvalo asi 3 dny. Achjo, kéž by to už bylo za mnou :) Ale to si asi říká každý z nás, kdo má právě zkouškové nebo se učí na pololetní písemky. 

V knihovně už jsem nebyla ani nepamatuju, ale přišlo mi upozornění na vrácení knih. Ani nazpět jsem nešla s prázdnou. Půjčila jsem si tyto čtyři krasavice.


Přestože mě Aliance zklamala, série Divergence od Veronicy Roth se mi líbila, a proto jsem nemohla nechat bez povšimnutí divergentní povídky Čtyřka, které na mě hezky čekaly v novinkách. A Taťánu a Alexandra jsem si šla půjčit na jistotu, protože první díl Měděný jezdec byl úžasný a jsem zvědavá, jak to bude dál. 


Hru na lež od Tess Stimson jsem vzala spíš pro mamku, ale možná si ji přečtu taky, pokud mi vyjde čas. Od této autorky jsem zatím četla jen Manželka, která utekla, která se mi líbila. A Božský cizinec od dvojice spisovatelek vystupujících pod pseudonymem Christina Lauren bude super oddechovka - a jak je psáno na obálce, úžasný erotický zážitek :) Božský bastard byl super, takže počítám, že tohle bude podobné. 


A aby té radosti nebylo málo, přišel mi hned v pondělí balíček od Míši z Kouzelné klubovny, kde jsem vyhrála v jejím projektu Winter Reading knížku Chybějící díl od Marjorie Celony. Má to být příběh holčičky, kterou po narození matka odložila, a ta ji teď chce najít. Určitě to bude zajímavé čtení. Míša ke knížce přidala i 2 záložky, které mě obě potěšily, protože Bavettovy od Kateřiny Petrusové mám hodně ráda, a na Saeculum se těším a jsem zvědavá. Takže ještě jednou velké díky, Míšo! :) 



8 komentářů:

  1. Pěkné úlovky... Od Míši jsem obdržela balíček právě s knihou Saeculum a moc se na ni těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super :) Já už ji mám zamluvenou v knihovně, taky se dost těším :)

      Vymazat
  2. Čtyřku bych si chtěla přečíst. :) Krásné knížky jsi si vypůjčila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky z nich mám radost a na Čtyřku jsem zvědavá :)

      Vymazat
  3. Návštěvy knihovny jsou asi nějaké magické :D vrátím jednu knihu a přinesu si další tři O.o

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)