úterý 27. ledna 2015

Můj první knižní sraz

Konečně jsem zase zpět a jako první článek po delší době je ten o mém historicky prvním knižním srazu, kterého jsem se zúčastnila. Konal se v sobotu 24.1. ve Zlíně a pořádaly ho CimFamhttp://bookies-cimfam.blogspot.cz/ a Aynarra Tulrgar https://misudai.wordpress.com/. Konal se v jedné z mých oblíbených zlínských cukráren. Sešlo se nás sedm a bylo to moc fajn. Holky měly vymyšlených spoustu super soutěží - osmisměrku, křížovku, test, samozřejmě vše se týkající knížek, spisovatelů a nakladatelství. Musím ale říct, že ten test ani křížovka nebyly zrovna lehké, ačkoliv překvapivě jsem se docela chytala. No jo, to mám z toho věčného vysedávání u počítače a pročítání blogů :P 

Daly jsme si dobrou kávičku a džus, pokecaly jsme, probraly kde co, a čekala nás i spousta krásných výher v podobě záložek, diářů, všelijakých bločků a samozřejmě knížek. A já jsem si navíc odnesla i skvělou tašku, ze které mám obrovskou radost - mám totiž stylový doplněk, ve kterém budu tahat ty hromady knížek z knihovny :D 

Jsem moc ráda, že jsem se odhodlala jít, i když jsem žádnou z holek neznala. Všechny byly moc milé a doufám, že se zase brzy sejdeme na dalším knihomolském srazu. Holkám pořadatelkám moc děkuji za to, jakou si daly práci s přípravami, a ostatním účastnicím za milou společnost :)











10 komentářů:

  1. Vypadá to jako super sraz :) Já na žádném nebyla, párkrát jsem sice na nějaký měla jít, ale vždycky mi do toho něco vlezlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem taky chtěla jít několikrát, ale vždycky jsem se styděla nebo jsem onemocněla, ale konečně to vyšlo a jsem moc ráda :)

      Vymazat
  2. No tohle byl taky můj první sraz a bylo to moc fajn :-) Jsem si letos dala do předsevzetí, že budu víc společenská ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to mám v plánu, první ostych už jsem překonala, tak snad mi to půjde :-D

      Vymazat
  3. Juj, tenhle článek mi unikl :D Díky za něj :) Díky za účast a snad se brzy sejdeme znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám že jo, už vás znám, tak se ani nebudu stydět :D

      Vymazat
  4. Já se trochu bojím, že kdybych na nějaký ten sraz šla, tak tam budu nejmladší :/ Ale jinak se mi ty srazy moc líbí a chtěla bych se také zúčastnit :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by nevadilo, vždycky musí být někdo nejmladší :) Já jsem zas byla myslím skoro nejstarší :D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Škoda, takovou slavnou blogerku bych moc ráda poznala :) Třeba příště ;-)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)