pondělí 5. října 2015

Úspěchy i neúspěchy

Krásný večer všem!
Po delší době se zase hlásím. Už je to téměř měsíc, co jsem udělala státnice, a tolik jsem se těšila, až se konečně zase naplno ponořím do čtení a psaní článků na blog. Ale jak už to tak bývá, nikdy to není tak, jak si člověk naplánuje. Myslela jsem, že to nejhorší už je za mnou, protože psaní diplomky a následné učení, do toho práce, mě hrozně psychicky vyčerpalo. Věřila jsem, že bude konečně líp, že si začnu užívat volného času a svých koníčků. Místo toho ale přišla pro mě další rána. Je to trochu osobní, ale myslím, že si zasloužíte vysvětlení zdejšího pusta a prázdna. Rozešli jsme se s přítelem. Přišlo to jako blesk z čistého nebe a nebudu zastírat, že mě to dost zasáhlo. Proto jsem ani neměla náladu na nic. Teď už je to skoro měsíc a konečně jsem se z toho vzpamatovala a začínám vše vidět růžověji. Útěchu jsem našla hlavně v knížkách, protože když čtu, nikdy nejsem sama. A nejlepší záplatou pro bolavou duši je Harry Potter :) Dnes jsem se ale vypravila do knihovny i pro další knížky, tak snad se konečně můj svět vrací do normálu. 

Omlouvám se, pokud někdo nemá tyto osobní a vykecávací články rád, ale cítila jsem potřebu trochu svou nepřítomnost zde vysvětlit a vypsat se. Od příště už to bude o knížkách, slibuju!


Zatím se mějte krásně :)

4 komentáře:

  1. Doufám, že tě nebudou po nocích pronásledovat bolestné vzpomínky, ale život jde dál a ty bys měla jít taky. A knížky, to jsou opravdu nejlepší záplata na duši.
    Ať je tvůj životně barevný... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu :)
      Noci jsou nejhorší, ale i to už se lepší, vždycky se radši učtu až ke spánku :))

      Vymazat
  2. Harry Potter má v sobě kouzlo, které mě vždycky přenese do jiného světa. Kéž to tak je i s Tebou a netíží Tě bolestné vzpomínky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, lepší se to každým dnem, Harry je opravdu kouzelný :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)