středa 5. srpna 2015

Book Haul Červen + Červenec 2015

Sice už máme pátý srpnový den, ale snad ještě není úplně pozdě na shrnutí nákupů knih z posledních dvou měsíců. Celkem jsem si za červen a červenec pořídila 5 nových knih, což sice není moc, ale na mé poměry docela jo.


Jako první jsem si koupila nejnovější knížku od Lisy Jackson Prokletí. Lisa se už dlouhodobě řadí mezi mé nejoblíbenější autorky, proto mi žádná její novinka nesmí chybět v knihovně. Prokletí mě nezklamalo, recenzi si můžete přečíst tady

Jako další mi do knihovny přibyla knížka Břicháč Tom od Tomáše Kosačíka. Recenzi jsem už psala, můj názor si můžete přečíst zde

Dvakrát jsem taky zavítala do Levných knih a odnesla jsem si odtamtud dvě knížky. První jsou Kroky v temnotě od Michelle Paver, které hodně chválila Rodaw, tak jsem na ně zvědavá. A druhou knížkou je Odveď mě domů od Julie Kibler, která je taktéž dobře hodnocená a oblíbená. 

Můj poslední červencový nákup byla Fangirl od Rainbow Rowell. Fangirl mě hodně uchvátila, v hlavní hrdince jsem se našla a recenzi plánuji co nejdřív. 



Jaké knížky jste si pořídili/y vy? 

3 komentáře:

  1. Už se na to hodně těším, Bastera na ni kdysi psala úžasnou recenzi :) Ditu P. jsem si zatím jen prohlížela v knihkupectví, ale taky mě dost láká.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé knížky :) Četla jsem jen Fangirl, kterou jsem si zamilovala (a také se v Cath úplně vidím :D), ale Lisu Jackson už dlouho plánuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý výběr =) Já se vyčerpala u Zaklínače a jeho svět =)
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost :)